CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian θα κάνει κορίτσι


The Jennettes

5 Μαρτίου 2018

063-513508830.jpg

Την προηγούμενη εβδομάδα στο KUWTK, η Khloe είπε στον γυναικολόγο της πως η Kylie ήθελε να είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα νέα, οπότε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ο γιατρός έστειλε μήνυμα στην Kylie. Η μικρή αδερφή της Khloe την έκανε να περιμένει πάνω από 30 λεπτά για να της τα πει και τελικά την πήρε τηλέφωνο για να της αποκαλύψει πως θα κάνει ένα μικρό κοριτσάκι. 

Τα νέα ήταν σοκαριστικά για την Khloe, η οποία ήταν πεποισμένη πως θα κάνει αγόρι. Μετά το αρχικό σοκ, ωστόσο, η Khloe ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενη, ειδικά αφού η κόρη της θα κάνει υπέροχη παρέα με τις ξαδέρφες της, Chicago και Stormi.

"Τώρα είμαι τόσο ενθουσιασμένη που η κόρη μου θα είναι η καλύτερη φίλη με την Chicago και τη Stormi! Ο Θεός είναι υπέροχος! Σ' ευχαριστώ Θεέ μου για τις πριγκίπισσές μας," έγραψε σε ένα tweet μετά την ανακοίνωση στο επεισόδιο του KUWTK. 

Συγχαρητήρια, λοιπόν!

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο stylish καρέ hairstyles της Khloe Kardashian

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.