CELEBRITIES

Το σχόλιο του Donald Trump για τον χωρισμό του με τη Melania


The Jennettes

6 Μαρτίου 2018

abaca-624429-007.jpg

"Τόσος κόσμος έχει φύγει από τον Λευκό Οίκο," είπε ο Trump σύμφωνα με το CNN. "Στην πραγματικότητα είναι πολύ συναρπαστικό και αναζωογονητικό γιατί θέλεις τη νέα σκέψη. Οπότε, μου αρέσει η ανατροπή. Μου αρέσει το χάος. Είναι πολύ καλό."

Και μετά, συνέχισε: "Τώρα, αυτό που ρωτάνε όλοι είναι, 'Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει; Ο Steve Miller ή η Melania;"

Το "αστείο" έρχετε μετά από μερικούς αρκετά ταραχώδεις μήνες για το Πρώτο Ζευγάρι. Στις 12 Ιανουαρίου, το Wall Street Journal δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυριζόταν πως κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2016, ο προσωπικός δικηγόρος του Trump πλήρωσε την πορνοστάρ Stormy Daniels για να διατηρήσει τη σιωπή της σχετικά με μία εξωσυζυγική σχέση που λέγεται πως είχε με τον Trump το 2006. Την επόμενη εβδομάδα, το περιοδικό InTouch δημοσίευσε μία συνέντευξη με τη Daniels που είχε πραγματοποιηθεί το 2011, όπως αναφέρει. Η Daniels αργότερα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της.

Οι "στενοί" φίλοι της Melania είπαν στους New York Times πως ήταν "τυφλωμένη" από την ιστορία και πως ήταν "έξαλλη". Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα, η Melania δεν παρευρέθηκε σε δύο διαφορετικά δείπνα με τον Trump, όπως ήταν προγραμματισμένο, και ακύρωσε ένα ταξίδι στον εξωτερικό στο οποίο επρόκειτο να πάνε μαζί. Επίσης, πήγε ένα ταξίδι σε ένα spa στο Mar-a-Lago που κόστισε 64.000 δολάρια στους φορολογούμενους. Η Melania δεν έχει σχολιάσει την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση. Από τότε, οι δύο τους έχουν εμφανιστεί σε διάφορα events, όπως στο πάρτι του Super Bowl, αλλά υπάρχουν ακόμα διάφορες εικασίες πως ο γάμος τους δεν είναι και στα καλύτερά του.

 

Gallery: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

[gallery-718281]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.