CELEBRITIES

O γιος του Gary Oldman υποστηρίζει τον πατέρα του μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακη βία


Αφροδίτη Σακκά

7 Μαρτίου 2018

043-dpa-pa-1229-100411599.jpg

Εκφράζοντας την υποστήριξή του για τα κινήματα MeToo και Time's Up, έγραψε: "Ξέρω πώς μπορεί να φαίνεται μία δήλωση κατά ενός ισχυρισμού. Ωστόσο, ήμουν εκεί τη στιγμή του 'περιστατικού', οπότε θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος: δε συνέβη. Οποιοσδήποτε λέει πως συνέβη λέει ψέμματα."

Η δήλωση έρχεται στον απόηχο της συνέντευξης της Fiorentino με τη Daily Mail, στην οποία εκείνη εξιστορεί ένα περιστατικό βίας το οποίο ισχυρίζεται πως έλαβε χώρα το 2001, πριν περιγράψει τον γάμο τους ως "εφιάλτη". Μετά τη νίκη του Oldman με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για το The Darkest Hour, η Fiorentino είπε στο TMZ: "Συγχαρητήρια, Gary και συγχαρητήρια στην Ακαδημία που βράβευσε όχι έναν, αλλά δύο εγκληματίες με Oscars."

"Πίστευα πως είχαμε εξελιχθεί. Τι συνέβη στο κίνημα #MeToo;"

Πιστεύεται πως η Fiorentino αναφέρθηκε επίσης στον Kobe Bryant, που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση το 2003 και πήρε το Oscar για Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους την περασμένη Κυριακή. Στο μεταξύ, το γράμμα του Gulliver συνεχίζει: "Δυστυχώς, όλα αυτά αναφέρονται σε μία πολύ πρόσφατη συνέντευξη της μητέρας μου από έναν δημοσιογράφο στη Daily Mail -παρ' ότι όλα αυτά απορρίφθηκαν και θεωρήθηκαν ψεύτικες κατηγορίες πριν από χρόνια. Το ότι εγώ γράφω αυτό το γράμμα είναι απόδειξη αυτού. Η κηδεμονία των παιδιών δεν δίνεται σε κάποιον που χτυπάει τη γυναίκα του και στις περισσότερες περιπτώσεις, με δυσκολία δίνεται σε άντρα. Το ότι έχω ζήσει όλη μου τη ζωή με τον πατέρα μου θα έπρεπε να είναι απόδειξη αυτού".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.