CELEBRITIES

Η κόρη του Channing Tatum και της Jenna Dewan έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο Instagram


9 Μαρτίου 2018

20170918-zap-t138-039.jpg

Οι διάσημοι γονείς την προστατεύουν όσο περισσότερο γίνεται από τους φωτογράφους και την προσοχή που λαμβάνει με τα social media, οπότε σπάνια μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους θαυμαστές τους.

Την παράδοση έσπασε η 37χρονη μητέρα, με ένα βίντεο από το μαγικό πάρκο που επισκέφθηκαν. «Προπονεί τα ξόρκια της», έγραψε, δείχνοντάς μας την πιο γλυκιά μαθητευόμενη «μάγισσα» του κόσμου.

 

Φορώντας ασημένιο jacket και ροζ κολάν, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι η μικρή Evie, όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά, έχει κληρονομήσει την κομψότητα της μαμάς της. Η Jenna αποκάλυψε ότι όσο ενθουσιώδης είναι η κόρη της με τον Harry Potter, τόσο βαριέται την ταινία Step Up –κι ας πρωταγωνιστούν και οι δύο γονείς της. «Μπορούμε να δούμε κάτι καλό τώρα;», ήταν η αντίδρασή της στα πρώτα λεπτά της προβολής.

Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα γλυκά παιδιά του Hollywood, και περιμένουμε να δούμε πολλές ακόμα, εξίσου όμορφες, στιγμές από τη ζωή της.

Gallery: Δείτε επίσης τα παιδιά των celebrities που κυριάρχησαν το 2017

[gallery-718058]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.