CELEBRITIES

Το νέο αξεσουάρ της Meghan Markle έχει μία κρυφή έννοια


Αφροδίτη Σακκά

12 Μαρτίου 2018

000-12591634090.jpg

Και με την ικανότητα να κάνει κομμάτια να γίνονται αμέσως sold out, δεν υπάρχει ούτε ένα αξεσουάρ που να μην βρίσκεται στο ραντάρ των fans. Έτσι, όταν η μέλλουσα royal εμφανίστηκε στο Birmingham για την πιο πρόσφατη βασιλική της υποχρέωση, οι fans της πρόσεξαν μία νέα προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της. Η 36χρονη συμπλήρωσε το J Crew παλτό και το παντελόνι Alexander Wang της με ένα διαμαντένιο βραχιόλι με σταυρό, το οποίο φόρεσε μαζί με ένα από τα αγαπημένα της βραχιόλια από το Καναδέζικο brand κοσμημάτων, Birks.

Πιστεύεται πως το νέο της αξεσουάρ αντιπροσωπεύει την πρόσφατη βαπτισή της. Σύμφωνα με την Telegraph, η Markle βαπτίστηκε από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury σε μία ιδιωτική τελετή πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαίου. Ο πρίγκιπας Charles και η Camilla Parke Bowles βρίσκονταν επίσης στην τελετή που πραγματοποιηθήκε στο St. Jame's Palace Chapel Royal.

Πηγή: www.visualhellas.gr

Τέλος, το κόσμημα της Markle λέγεται πως είναι μία συμβολική χειρονομία προς τιμήν της μέλλουσας "γιαγιάς" της, βασίλισσα Ελισάβετ Β', επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Gallery: Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Meghan Markle μετά τη βάπτισή της

[gallery-718305]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.