CELEBRITIES

Κάποιος προσπάθησε να κάνει body-shaming στην Alicia Vikander και απέτυχε παταγωδώς


Αφροδίτη Σακκά

14 Μαρτίου 2018

063-931150534.jpg

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που απ' ότι φαίνεται πιστεύουν πως υπάρχει κάτι που της στερεί την προοπτική ως η απόλυτη Lara Croft. Το στήθος της. Πριν λίγες μέρες, ένας Youtuber ονόματι TJ Kirk, με όνομα χρήστη The Amazing Atheist, "αστειεύθηκε" για το μέγεθος του στήθους της Vikander, γράφοντας, "Πρέπει να είμαι αυτός που θα πει πως το στήθος της είναι πολύ μικρό για να την δω ως Lara Croft; Πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος; Πρέπει να είμαι αυτός που θα το πει; Μάλλον πρέπει. Συγγνώμη."

Προφανώς, αυτό δεν άρεσε στον κόσμο -το post έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.100 likes και πάνω από 2.000 σχόλια μέχρι τώρα. Τα κύρια σχόλια, ωστόσο, έλαβαν πολύ περισσότερη προσοχή:

Φυσικά, ο TJ Kirk, ως τόσο προκλητικός, αποφάσισε να επαναλάβει τη δήλωσή του, αναφέροντας την πρωτότυπη αισθητική του παιχνιδιού, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει Photoshop στο στήθος της Vikander για να δείχνει μεγαλύτερο.

 

Gallery: Κι όμως σε αυτές τις φωτογραφίες δεν έχει Photoshop

[gallery-716679]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.