CELEBRITIES

Η Madonna σκηνοθετεί την αληθινή ιστορία μιας μπαλαρίνας


14 Μαρτίου 2018

063-468077194.jpg

Ο πατέρας της ΝτεΠρινς πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από επαναστάτες όταν εκείνη ακόμη ήταν στην τρυφερή ηλικία των τριών ετών κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, ενώ η μητέρα της πέθανε από πυρετό και ασιτία. Είχε επίσης τρεις αδερφούς που επίσης πέθαναν νέοι. Ο θείος της την έστειλε σε ένα ορφανοτροφείο και εν τέλει υιοθετήθηκε από μία αμερικανική οικογένεια που αναγνώρισαν το ταλέντο της και την ενθάρρυναν να ακολουθήσει το μπαλέτο.

Αποφοίτησε από το New York’s American Ballet Theatre, έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στα 17 της στο Joburg Ballet στη Νότια Αφρική, συμμετείχε το 2012 στο ντοκιμαντέρ μπαλέτου First Position, στο βίντεο κλιπ της Μπιγιόνσε για το «Lemonade» και τώρα στα 20 της είναι σολίστ στο εθνικό μπαλέτο της Ολλανδίας. «Το ταξίδι της Μικαέλα με άγγιξε βαθιά μέσα μου ως καλλιτέχνη και ακτιβίστρια που αντιλαμβάνεται τη δυστυχία και τις αντιξοότητες», δήλωσε η Μαντόνα που έχει υιοθετήσει 4 παιδιά από το Μαλάουι και έχει ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Raising Malawi το 2006. «Έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε φως στη Σιέρα Λεόνε και να επιτρέψουμε στη Μικαέλα να είναι η φωνή για όλα τα ορφανά παιδιά δίπλα στα οποία μεγάλωσε. Είναι τιμή μου να ζωντανέψω την ιστορία της», συμπλήρωσε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.