CELEBRITIES

Η Rihanna παίρνει θέση στο παιχνίδι του Snapchat που προσβάλει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας


The Jennettes

16 Μαρτίου 2018

rihanna46974.jpg

Αυτό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, απευθυνόμενη στην εφαρμογή Snapchat, με αφορμή τη διαφήμιση που δημοσίευσε στις ΗΠΑ για το παιχνίδι «Τι προτιμάς;». Σε αυτό καλείται ο χρήστης να επιλέξει μία από τις δύο επιλογές, να χτυπήσει τον Chris Brown ή να χαστουκίσει τη Rihanna.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμήσουμε ότι η Riri έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown. Ένα θέμα που τότε είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις και ο τραγουδιστής είχε καταδικαστεί το 2009 σε 180 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και σε δικαστική επιτήρηση 5 ετών.

Απ'ότι φαίνεται η διαφήμιση του Snapchat δεν αποτέλεσε σοκ μόνο για τη Rihanna, εκατομμύρια χρήστες εξέφρασαν την οργή τους με αναρτήσεις στα social media.

Λίγες ώρες αργότερα, ο εκπρόσωπος τύπου της εφαρμογής, με ανακοίνωσή το σε δελτίο τύπου ζήτησε συγνώμη.

«Η διαφήμιση εξετάστηκε και εγκρίθηκε από λάθος, καθώς παραβιάζει τη διαφημιστική πολιτική μας. Αποσύραμε αμέσως τη διαφήμιση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε με αυτό που συνέβη».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η μετοχή της Snap Inc. να καταγράψει πτώση 4,31% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το κοντό καρέ της Rihanna:

[gallery-717992]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.