CELEBRITIES

Η κόρη της Reese Witherspoon βγαίνει με τον εγγονό του Paul McCartney


The Jennettes

16 Μαρτίου 2018

20180313-zaa-d20-650.jpg

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Le Bal des Débutantes στο Παρίσι, πολύς κόσμος υπέθεσε πως η Ava Phillippe, η κόρη της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe, θα έδειχνε ενδιαφέρον στον μαχαραγιά Padmanabh Singh του Τζαϊπούρ, ο οποίος τη συνόδευσε στο ντεμπιτάντ της. Αλλά απ' ότι φαίνεται, μάλλον το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο κάπου αλλού. Όσο βρίσκεται στο Λονδίνο για ένα μέρος της περιοδείας τύπου που κάνει η μαμά της για την ταινία A Wrinkle in Time, η Phillippe και ο Arthur Donald, εγγονός του Paul McCartney, εθεάθησαν να πηγαίνουν στο Sketch, ένα cocktail lounge.

Ο Arthur, γιος της αδερφής της Stella McCartney, της φωτογράφου Mary McCartney, πρόσφατα έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές του στο Yale. Η Phillippe δεν έχει ανακοινώσει ακόμη σε πιο πανεπιστήμιο θα φοιτήσει, αλλά τον Ιούλιο του 2017 ο μπαμπάς της είχε δηλώσει πως θα βρίσκεται πολύ σύντομα στο κολέγιο. 

Ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το αν η Phillippe και ο Arthur Donald είναι απλά φίλοι ή ζευγάρι, οι δύο 18χρονοι έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι περπατώντας μαζί στο Mayfair πριν κάνουν στάση στο celebrity hotspot, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ανυπομονούμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες της γνωριμίας τους!

 

Gallery: Πρέπει να δείτε το σπίτι που έμεναν η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe

[gallery-717402]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.