CELEBRITIES

H Selena Gomez απαντάει στις κριτικές για τις φωτογραφίες της με μπικίνι


The Jennettes

20 Μαρτίου 2018

20171204-zaf-ny1-105.jpg

Σε ένα πολύ ειλικρινές post, η Gomez αποκαλύπτει τους σημαντικούς κανόνες του να φροντίζεις τον εαυτό σου και γιατί είναι κάτι που κάνει για εκείνη και κανέναν άλλον. Στο video, η Gomez φαίνεται να περνάει με το αμάξι έξω από το Sydney Opera House, και να θυμίζει μία σκηνή του Τιτανικού με μερικούς άνδρες φίλους της (που δεν ήταν ο Justin Bieber) και μοιάζει να απολαμβάνει τον ήλιο.

Δεν τη νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος για το σώμα της με μπικίνι -ξεπέρασε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας και τώρα ζει.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η Gomez έγραψε: "Ο μύθος της ομορφιάς -μία ψύχωση με τη σωματική τελειότητα που εγκλωβίζει τις γυναίκες σε έναν φαύλο κύκλο απελπισίας, ανασφάλειας και μίσους για τον εαυτό τους, προσπαθώντας να καλύψουν τον αδύνατο ορισμό της κοινωνίας για την αψεγάδιαστη ομορφιά. Διάλεξα να φροντίσω τον εαυτό μου επειδή θέλω, όχι για να αποδείξω το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε. Αέρα στα πανιά της."

 

Gallery: Justin Bieber - Selena Gomez: Το χρονικό της σχέσης τους

[gallery-717892]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.