CELEBRITIES

O Justin Bieber εμφανίστηκε με νέα συνοδό


22 Μαρτίου 2018

20151022-zaf-l94-093.jpg

Εμφανίστηκε σε συναυλία του Craig David στο Los Angeles και, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, πέρασε όλο το βράδυ χορεύοντας με μία όμορφη ξανθιά. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πόσο αρέσουν ο ένας στον άλλο, κάτι που μας επιβεβαιώνει ότι ο χωρισμός του από την 25χρονη τραγουδίστρια είναι οριστικός.

Ο David τίμησε τον 24χρονο τραγουδώντας  το τελευταίο του κομμάτι «Where Are U Now» και ανεβάζοντάς τον στη σκηνή. Εκείνος τότε, βρήκε την ευκαιρία και έδειξε πόσο τον εκτιμάει, λέγοντας «Είναι φανταστικός τύπος και απίστευτος καλλιτέχνης. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, περνάω τέλεια!».

H σχέση του με τη Selena τελείωσε, σύμφωνα με μία πηγή, λόγω ατελείωτων καβγάδων, όμως όλο αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε επαφή και τα αισθήματά τους παραμένουν ίδια. Πάντως, το αν αυτό το ραντεβού του Justin είναι αρκετό για να αλλάξει τον τρόπο που νιώθει για τη Gomez, θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν, εκείνη απολαμβάνει την ελεύθερη ζωή της.

 

Gallery: Justin Bieber - Selena Gomez: Το χρονικό της σχέσης τους

[gallery-717892]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.