CELEBRITIES

H Drew Barrymore αποκάλεσε τον Jake Gyllenhaal ατάλαντο


23 Μαρτίου 2018

000-u90g5.jpg

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε talk shows, ενώ το τίμημα που θα πλήρωνε σε περίπτωση που την απέφευγε ήταν σάλιο από πουλιά. «Για την προώθηση της 2ης σεζόν της εκπομπής σου The Santa Clarita Diet, ήσουν καλεσμένη σε εμένα, στον Fallon και στην Ellen. Να είσαι ειλικρινής: Ποιος από τους τρεις μας σου είναι πιο δυσάρεστος;», της είπε ο James. Εκείνη απάντησε ότι τους συμπαθεί εξίσου, οπότε δε θα πει κάποιο όνομα. «Οκ, θα το πιω γιατί πραγματικά διάλεξες τρεις από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους», ήταν τα λόγια της, και πήρε στο χέρι της το ποτήρι.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο σκληρή για την ηθοποιό. Σε περίπτωση που δεν έδινε κάποια απάντηση, θα έπρεπε να φάει γεννητικά όργανα γαλοπούλας. Για να το αποφύγει, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ταξινομήσει τους συμπρωταγωνιστές της, Hugh Grant, Jake Gyllenhaal και Αdam Sandler, από τον πιο ταλαντούχο, στον λιγότερο. «Το κάνω μόνο για να μην το φάω», είπε, και τόνισε ότι την επόμενη φορά που θα τον δει, θα ζητήσει συγγνώμη. «Θα έλεγα, Adam, Hugh, Jake», δήλωσε και δεν μπόρεσε να κρύψει πόσο άβολα αισθανόταν.

Στην προσπάθειά της να εξιλεωθεί, η Drew εμφανίστηκε την επόμενη μέρα με μία τεράστια πινακίδα που έγραφε «Αγαπώ τον Jake Gyllenhaal».

Πιστεύουμε πως ο 37χρονος δε θα της κρατήσει κακία!

Gallery: Δείτε επίσης τη φωτογράφιση της Kendall Jenner για τη Vogue που θα μπορούσε να μπει και σε μουσείο

[gallery-718321]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.