CELEBRITIES

Όλες οι λεπτομέρειες για την έπαυλη 15 εκατομμυρίων της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez


29 Μαρτίου 2018

20180115-zaf-c04-190.jpg

Το Ε!News επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι μόλις απέκτησε ένα διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια και  τέσσερα μπάνια στο Μανχάταν. Μάλιστα, βρίσκεται στο ψηλότερο κτίριο που υπάρχει στο Δυτικό Ημισφαίριο και κοστίζει περίπου 15.3 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικά, τόσο η JLo όσο και ο σύντροφός της, έχουν και ξεχωριστές κατοικίες στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.

Οι διάσημοι σταρ είναι μαζί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και, ενώ όλοι περιμένουμε  να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, φαίνεται πως παίρνουν το χρόνο τους.

«Πιστεύω στο γάμο και θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω με κάποιον στο πλευρό μου, αλλά αυτή τη στιγμή δε θέλω να βιαστώ. Είναι ωραία σχέση, υγιής και επικοινωνούμε καλά. Καταλαβαίνουμε ότι και οι δύο ζούμε με έναν τρόπο που οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Harper’s Bazaar.

Το ζευγάρι είναι πιο απασχολημένο από ποτέ, καθώς η Lopez αυτή τη στιγμή συμμετέχει στο σόου World of Dance, ενώ κάνει ξεχωριστές παραστάσεις στο Λας Βέγκας. Όσο για τον Alex, συνεχίζει να  ασχολείται ενεργά με τις επενδύσεις του.

Με τόσο γεμάτα προγράμματα, ελπίζουμε να βρουν λίγο χρόνο να απολαύσουν την κοινή τους ζωή, στο νέο τους διαμέρισμα.

 

Gallery: Δείτε επίσης το σπίτι της Jennifer Aniston που είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.