CELEBRITIES

Αυτή είναι η γηραιότερη Barbie που έχει φτιαχτεί


Αφροδίτη Σακκά

29 Μαρτίου 2018

iris.jpg

"H Iris Apfel είναι ένα πρότυπο μόδας για την Barbie, με την υπέροχη αίσθηση του στιλ της, το πρωτοπώρο πνεύμα και την ανεξαρτησία της. Η μακροχρόνια καριέρα της την κάνει το τέλειο θέμα για μία μοναδική κούκλα, την μεγαλύτερη τιμή που έχει αποδοθεί στη Barbie," γράφει το brand σε μία δήλωση. Η κούκλα της Apfel, παρ' ότι δεν έχει ρυτίδες, προσθέτει την ηλικιακή διαφορετικότητα στον κόσμο του brand.

 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on

 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on

Επίσης, ταιριάζει απόλυτα με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία μίας σειράς από κούκλες-πρότυπα (τις "Sheroes"), τις οποίες η εταιρεία παρουσίασε στις 8 Μαρτίου προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Αυτές οι πρωτοπόρες γυναίκες περιλαμβάνουν τη Frida Kahlo, τις σκηνοθέτιδες Patty Jenkins και Ava Duvernay, το μοντέλο Ashley Graham, τη μπαλαρίνα Misty Copeland και τις Ολυμπιονίκες αθλήτριες Gabby Douglas και Ibtihaj Muhammad (της οποίας η κούκλα ήταν η πρώτη που φτιάχτηκε να φοράει μαντήλα).

Δυστυχώς, η Barbie της Iris δεν διατίθεται προς πώληση, αλλά δύο "ντυμένες από" [την Iris Apfel] κούκλες έρχονται το φθινόπωρο, εμπνευσμένες από την collection με κοσμήματα της Apfel, Rara Avis. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη σειρά από κούκλες Barbie, εμπνευσμένες από δυναμικές γυναίκες

[gallery-718329]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.