CELEBRITIES

H έγκυος Kate Middleton πηγαίνει μόνη της για ψώνια στο σούπερ μάρκετ


5 Απριλίου 2018

abaca-484023-016.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που συμπεριφέρεται σαν κοινή θνητή. Ένα μήνα μετά το γάμο της, έκανε το ίδιο στην Ουαλία. Βέβαια, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, όπως τη Βασίλισσα ή τους πρίγκιπες, να ψωνίζει. Η ειδικός Marklene Koeing είπε στο Harper’s Bazaar ότι «τα περισσότερα, τους πηγαίνουν απευθείας σπίτι, ενώ έχουν τόσους βοηθούς».

Η Kate έχει αφήσει τα καθήκοντά της, τώρα που πλησιάζει η ημερομηνία του τοκετού. Παρ’όλα αυτά, εμφανίστηκε με το σύζυγό της William στην εκδήλωση του Παλατιού για το Πάσχα και, μάλιστα, με καθυστέρηση – σπάζοντας το πρωτόκολλο για ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με το Hello!, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα έρθει στον κόσμο στις 23 Απριλίου και το νοσοκομείο που έχει επιλέξει η Middleton, είναι σε όλα έτοιμο. Θα μείνει στην πιο πολυτελή σουίτα η οποία είναι κλεισμένη από τώρα, σε περίπτωση που γεννήσει νωρίτερα.

 

Gallery: Δείτε επίσηςτην εμφάνιση της Kate Middleton στο Sunderland

[gallery-718258]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.