CELEBRITIES

O Zayn Malik έκανε αυτό που κάνουν όλοι όσοι χωρίζουν


MMEINTANI

9 Απριλίου 2018

20160502-zaf-ms4-677.jpg

Gigi Hadid - Zayn Malik: Full ερωτευμένοι σε φωτογράφιση για τη Vogue

[gallery-591894]

Το πρώτο ζευγάρι λοιπόν μπορεί να έχει χωρίσει λίγο περισσότερο καιρό από το δεύτερο, με τη Gigi Hadid να μην έχει κάνει κάποια ιδιαίτερα ακραία κίνηση μετά τον χωρισμό, κάτι που δεν ισχύει για τον Zayn.

Μετά τα τεράστια τατουάζ, το ξανθό χρώμα στα μαλλιά και τις selfies με το μελαγχολικό βλέμμα και τη σκυθρωπή έκφραση, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει μία κίνηση που κάνει πολύς κόσμος όταν χωρίζει.

Ο Zayn λοιπόν όχι απλά έσβησε όλες τις φωτογραφίες της Gigi από το προφίλ του στο Instagram αλλά... έσβησε και όλες τις φωτογραφίες, εχμ, τελεία. Για πολλές ώρες το account του είχε μείνει κενό, χωρίς κανένα απολύτως post.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Εν τέλει όμως αποφάσισε να αναρτήσει ένα teaser για το νέο του τραγούδι, το οποίο κρίνοντας από το bio του, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου. Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό; Αν ναι, είναι επειδή ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και πριν λίγους μήνες η Taylor Swift.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.