CELEBRITIES

H Kris Jenner σπάει τη σιωπή της σχετικά με τη γέννηση του μωρού της Khloe Kardashian


The Jennettes

13 Απριλίου 2018

kris.jpg

"Όταν τρεις απ' τις αδερφές σου γεννούν σε λιγότερο από έναν χρόνο," έγραφε το πρωτότυπο tweet. "Συγχαρητήρια στη #KhloeKardashian για το καλωσόρισμα ενός ακόμα κοριτσιού στην οικογένεια KarJenner!". Σύμφωνα με το People, η Jenner και η Kim Kardashian πήγαν στο Cleveland για να είναι με την Khloe κατά τη διάρκεια του τοκετού. Σύμφωνα με το TMZ, ο Thompson βρισκόταν επίσης στο δωμάτιο του τοκετού όταν γεννήθηκε η κόρη του.

Σύμφωνα με το TMZ, η σχεδιάστρια μόδας και παρουσιάστρια reality γέννησε στο Cleveland στις 4 το πρωί της Πέμπτης, στον απόηχο του σκανδάλου σχετικά με τον σύντροφό της Tristan Thompson. Ένα video στο οποίο ο Thompson φαίνεται να φιλάει μία γυναίκα μερικές μόνο μέρες πριν έκανε τον γύρο του internet, ενώ οι δύο τους φάνηκαν να μπαίνουν μαζί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η οικογένεια δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες περί απιστίας, ούτε έχουν δώσει κάποιο επίσημο update της σχέσης τους. Ωστόσο, μερικές πηγές ισχυρίζονται πως εκείνος βρέθηκε στο δωμάτιο του τοκετού, παρά τη δημόσια κατακραυγή που βίωσε σε ένα παιχνίδι μπάσκετ μετά την κυκλοφορία των videos.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο stylish looks της Khloe Kardashian με καρέ μαλλιά

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.