CELEBRITIES

Ποιο βασιλικό ρεκόρ έσπασε το νέο royal μωρό;


The Jennettes

24 Απριλίου 2018

abaca-634089-001.jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της "The Daily Mail", το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, είναι το βαρύτερο μωρό από όλα τα παιδιά του πρίγκιπα William και Kate.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Cambridge γέννησε το γιο της, στις 11:01 το μεσημέρι,  τη Δευτέρα, 23 Απριλίου και ζύγιζε 8lbs 7oz, περίπου δηλαδή 4 κιλά.

Το νέο royal μωρό είναι ελάχιστα πιο βαρύ από το μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα George, αφού εκείνος όταν γεννήθηκε ήταν 8lbs 6oz. Η πριγκίπισσα Charlotte από την άλλη ζύγιζε 8lbs 3oz.

Μπορεί ο νέος πρίγκιπας να είναι βαρύτερος από τα αδέλφια του κατά τη γέννηση, δεν είναι ωστόσο ο μεγαλύτερος βασιλικός που γεννιέται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Savannah Phillips, κόρη του εγγονού της βασίλισσας Peter Phillips, ζύγιζε 8lbs 8oz όταν γεννήθηκε το 2010.

To "Hello" ακόμα αναφέρει ότι το βασιλικό μωρό είναι βαρύτερο από τον πατέρα του, το θείο του και τον παππού του, απ'όταν γεννήθηκαν. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Πρίγκιπας William ζύγιζε 7lbs 5oz όταν γεννήθηκε το 1982, ο πρίγκιπας Harry ζύγιζε 6lbs 14oz όταν γεννήθηκε το 1984 και ο πρίγκιπας Carol ζύγιζε 7lbs 6oz όταν γεννήθηκε το 1948 .

Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton με το royal μωρό No.3

[gallery-718408]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.