CELEBRITIES

Όλοι οι διάσημοι που έκαναν unfollow τον Kanye West μετά τα tweets του για τον Trump


The Jennettes

27 Απριλίου 2018

20161007-zaf-ny1-133.jpg

Μετά από μία σειρά από tweets που υποστηρίζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο West έγραψε για το καπέλο του που γράφει "Make America Great Again", κάτι που έκανε τον Trump να του απαντήσει. Σε μία κίνηση γεμάτη σύγχυση, ο West ανέβασε μία φωτογραφία ενός post στο Instagram που δείχνει το tweet του Trump προς εκείνον.

Η υποστήριξη του West στον Trump γρήγορα προκάλεσε έντονες κριτικές από τους fans και φαίνεται πως το ίδιο πιστεύουν και οι φίλοι του. Ο Drake, η Rihanna, o John Legend και άλλοι, έχουν κάνει unfollow τον West στο Twitter, όπως αναφέρει το Business Insider.

O West -φυσικά- δεν έμεινε σιωπηλός περί του θέματος. Μετά από έναν καταιγισμό απαντήσεων από φίλους, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ανέβασε φωτογραφίες με τα μηνύματα που του έστελνε ο John Legend, λέγοντας: "Τόσοι άνθρωποι που σ'αγαπούν νιώθουν τόσο προδομένοι αυτή τη στιγμή γιατί ξέρουν το κακό που προκαλεί η κυβέρνηση του Trump, ειδικά στους έγχρωμους ανθρώπους".

Δεν ήταν όλοι του οι φίλοι νευριασμένοι ωστόσο. Κάποιοι τον υποστήριξαν. Ενώ ο Chance The Rapper -που έχει πάρει μέρος στο album του West, Life of Pablo- δεν ανέφερε συγκεκριμένα τον West, εξέφρασε την άποψή του για το θέμα. "Οι μαύροι δεν χρειάζεται να είναι δημοκράτες," έγραψε πριν ανεβάσει ένα GIF όπου δείχνει τον Jay-Z να φεύγει άβολα από ένα δωμάτιο.

Οι φήμες πως 9 εκ. χρήστες έκαναν unfollow τον West διαψεύθηκαν από μία δήλωση ενός εκπρόσωπου του Twitter που είπε, "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως οι followers του Kanye είναι αυτή τη στιγμή στους 27 εκ. Οποιαδήποτε διακύμανση μπορεί να βλέπει κανείς είναι θέμα ασυνέπειας και θα λυθεί σύντομα".

 

Gallery: Δείτε ακόμα όταν ο Kanye West συναντήθηκε με τον Donald Trump

[gallery-715938]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.