CELEBRITIES

H συμβουλή που έδωσε η Serena Williams στη Meghan Markle


29 Απριλίου 2018

20171113-zaf-ny1-184.jpg

«Είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνη. Είναι τόσο καλή και δε θα μπορούσα να χαρώ περισσότερο. Απλώς πιστεύω πως είναι σημαντικό να απολαύσει τη στιγμή. Και να φάει τούρτα – εγώ δεν το έκανα στο δικό μου γάμο. Περνούσαμε τόσο όμορφα!», δήλωσε.

Η Serena είναι παντρεμένη με το συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian, από το Νοέμβριο του 2017. Στη δεξίωση ήταν παρούσες όλες οι μεγάλες σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Beyonce, Kim Kardashian και Eva Longoria.

 

 

Με την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram, μάλιστα, αποκάλυψε πως μόλις πρόσφατα δοκίμασε τη γεύση της γαμήλιας τούρτας της.

 

 

 

Όταν ρωτήθηκε εάν θα παραβρεθεί στο royal γάμο, η αθλήτρια απάντησε «Δεν ξέρω, νομίζω πως θα βρίσκομαι σε τουρνουά. Αλλά ίσως τα καταφέρω».

Παρότι καταλαβαίνουμε ότι η Serena Williams μάλλον δε θα είναι στο πλευρό της Meghan και του πρίγκιπα Harry, είναι φανερό ότι έχουν όλη την αγάπη της.

 

Gallery: Δείτε επίσης τη Meghan Markle με νυφικό και όχι δίπλα στον πρίγκιπα Harry

[gallery-718416]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.