CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian ζει δύσκολες στιγμές μετά την απιστία του Tristan Thompson


The Jennettes

3 Μαΐου 2018

24174779-194002427835243-9212356760000528384-n.jpg

Από τη στιγμή που αυτό έγινε γνωστό, κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει με τη σχέση τους, ούτε πού θα μείνει εκείνη με το μωρό.

«Η Khloe κάνει ένα βήμα κάθε φορά. Χαίρεται που ο Tristan τη βοηθάει με την True, αλλά περνάει πολύ χρόνο μόνη της. Δεν μιλάνε πολύ για το περιστατικό, ενώ εκείνη ζει δύσκολες στιγμές. Τα μόνα που μπορούν να την κάνουν  χαρούμενη είναι τόσο η μικρή, όσο και η στήριξη που δέχεται από την οικογένειά της. Όλοι την περιμένουν να επιστρέψει στο Λος  Άντζελες  και, παρά τις προσπάθειες που κάνει εκείνος για να την  κρατήσει κοντά του,  φαίνεται πως την έχει χάσει για πάντα», αποκάλυψε η πηγή στο E!Online.

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει  κάποιο σχόλιο για όλα αυτά. Το μόνο μέλος των Kardashian που μίλησε για το θέμα ήταν η Kim, ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

 

 

«Δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω, είναι τόσο μπερδεμένο», είπε. «Όλοι την υποστηρίζαμε και ακόμα το κάνουμε… Αλλά ξέρεις, είναι τόσο δυνατή και  κάνει το καλύτερο που μπορεί. Είναι μία πραγματικά θλιβερή κατάσταση».

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.