CELEBRITIES

Οι νεες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis είναι αξιολάτρευτες


6 Μαΐου 2018

abaca-634089-011.jpg

Μπορεί την πρώτη φορά να ήταν μόλις τριών ημερών και να κοιμόταν, όμως τώρα ήταν γεμάτος ενέργεια ποζάροντας για τη μητέρα του. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φαίνεται να έχει μεγάλο ταλέντο, καθώς τα τελευταία χρόνια φωτογραφίζει τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά, στα γενέθλιά τους.

 

 

 

Η δεύτερη, είναι από τις 2 Μαΐου, που πριγκίπισσα Charlotte έγινε τριών – αν και τότε οι γονείς της επέλεξαν να ευχηθούν χρόνια πολλά με μία παλιότερη φωτογραφία, από την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο. Τη βλέπουμε να του δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και καταλαβαίνουμε πόσο της αρέσει ο νέος της ρόλος, ως το μεσαίο παιδί της οικογένειας.

 

 

Ίσως χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να ξαναφωτογραφηθεί ο μικρός Louis, καθώς ο William και η Kate προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δε θα τον έχουν μαζί τους, στο γάμο της Meghan Markle και του Harry. Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε να δούμε τα τρία royal αδέλφια να ποζάρουν μαζί!

 

Gallery: H Kate Middleton στην πρώτη εμφάνιση του νέου μωρού της θύμιζε πριγκίπισσα Diana

[gallery-718408]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.