CELEBRITIES

Τα 8 μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του Met Gala


7 Μαΐου 2018

abaca-544160-301.jpg

Προς τιμήν του αυριανού event, λοιπόν, παρακάτω βρίσκονται οι στιγμές που μας συγκλόνισαν:

Η αδελφή της Beyonce, Solange, χτύπησε τον Jay-Z μέσα σε ένα ασανσέρ

Μετά το Met Gala του 2014, η Solange Knowles επιτέθηκε στο σύντροφο της αδελφής της ενώ οι τρεις τους βρίσκονταν μέσα σε ένα ασανσέρ, και  η διάσημη τραγουδίστρια δε φάνηκε να αντιδρά. Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της οικογένειας μίλησε για «ατυχές γεγονός» και οι σταρ μοιράστηκαν την ευθύνη. Όλα ξεχάστηκαν, μέχρι το 2016. Τότε κυκλοφόρησε το Lemonade,το άλμπουμ της Beyonce που αφορά στην απιστία και στη συγχώρεση, και επανέφερε στη μνήμη  μας το περιστατικό.

 

Η Taylor Swift χόρεψε με τον Tom Hiddleston

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός χόρεψαν όλο το βράδυ, σε εκείνο το πάρτι του Met Gala το 2016. Ένα μήνα αργότερα, η σχέση της με τον τότε σύντροφό της, Calvin Harris, τελείωσε και άρχισε να βγάινει με τον Hiddleston.

 

Οι stars κάπνισαν στην τουαλέτα του Met Gala

Σπάζοντας τον κανόνα που απαγόρευε το κάπνισμα, η Bella Hadid, η Paris Jackson, η Dakota Johnson και πολλοί άλλοι βρέθηκαν με τσιγάρα στην τουαλέτα, το2017. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν οδήγησαν το Υγειονομικό της Νέας Υόρκης στο να στείλει αυστηρή επιστολή στο μουσείο που, σύμφωνα με το WWD, απάντησε πως θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα «ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο».

 

Εμφανίστηκε ένας γυμνός άνδρας στο κόκκινο χαλί

Ο καλλιτέχνης  Fyodor Pavlov-Andreevich εμφανίστκε στο περσινό Met Gala γυμνός, μέσα σε ένα γυάλινο κουτί. Η ασφάλεια, όμως, δεν άργησε να τον καλύψει  και να τον απομακρύνει από  το χώρο.

 

Η Lena Dunham υποστήριξε πως ο Odell Beckham Jr ήταν μπερδεμένος εξαιτίας της

Μετά το Met Gala του 2016, η Lena Dunham είπε στην Amy Schumer ότι ο Odell Beckham Jr φάνηκε μπερδεμένος. «Ήταν φανταστικό γιατί με κοιτούσε και αποφάσισε ότι δεν είμαι από τις γυναίκες που του αρέσουν. Πρέπει να σκεφτόταν ‘Είναι παιδί. Είναι σκύλος.’. Δεν ήταν κακό, απλώς μπερδεύτηκε. Το κλίμα ήταν παράξενο. Φαντάζομαι πως θα έλεγε από μέσα του ‘Τη θέλω; Α, φοράει σμόκιν. Άσε, θα ασχοληθώ με το κινητό μου’», ήταν τα λόγια της. Βέβαια, κατάλαβε ότι η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αποκαλώντας τα σχόλιά της ναρκισσιστικά.

 

Η Τina Fey αποκάλυψε το Met Gala «παρέλαση ηλιθίων»

Σε συνέντευξη που έδωσε στον David Letterman, η κωμικός μίλησε για την εκδήλωση με τα χειρότερα λόγια. «Πήγα μία φορά και ήταν σαν παρέλαση ηλιθίων. Είναι απίστευτο. Προφανώς δε θα ξαναπάω. Αλλά μπαίνεις σε έναν τόσο όμορφο χώρο, και βλέπεις τον κάθε ηλίθιο να περπατάει φορώντας κάτι χαζό», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο Eddie Redmayne δεν μπόρεσε να μπει στο πάρτι της Rihanna

Μετά το περσινό Met Gala, η Rihanna έκανε ένα πάρτι με αυστηρή λίστα καλεσμένων. Ο ηθοποιός Eddie Redmayne με τη σύζυγό του, Hannah Bagshawe, προσπάθησαν να μπουν όχι μία, αλλά δύο φορές, όμως τελικά έμειναν απ’έξω.

 

Η Demi Lovato αποκάλεσε μία διάσημη «σκύλα»

Μιλώντας για την εμπειρία της από το Met Gala του 2016, η Demi Lovato είπε στο Billboard ότι μία συνάδελφός της ήταν «μεγάλη σκύλα».

«Ήταν τόσο αμήχανο που ένιωσα την ανάγκη να πιω», είπε. Η Lovato, που αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισού, αμέσως μετά το event παραβρέθηκε σε συνάντηση Ανώνυμων Αλκοολικών. Μπορεί να μην αποκάλυψε το όνομα της σταρ στην οποία αναφέρθηκε, όμως  άφησε ένα υπονοούμενο στο Instagram. Ανέβασε φωτογραφία από εκείνο το βράδυ, με τη Nicki Minaj να την κοιτάζει περίεργα.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα celebrity ζευγάρια που εμφανίστηκαν στο red carpet του Met Gala 2017

[gallery-716761]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.