CELEBRITIES

H Jenna Dewan αποκάλυψε μία συγκινητική λεπτομέρεια για τον Channing Tatum μετά τον χωρισμό


7 Μαΐου 2018

20180502-zaa-a123-299.jpg

Αποκάλυψε ότι και οι δικοί της γονείς είχαν χωρίσει, κάτι που ανάγκασε τη μητέρα της να βρει τη δύναμη για να τη μεγαλώσει ολομόναχη. Μετακόμιζαν συχνά και άλλαζε σχολεία, οπότε έγινε ιδιαίτερα κοινωνική. «Είμαι ευγνώμων που τα παιδικά μου χρόνια ήταν έτσι. Απέκτησα κοινωνικές δεξιότητες που δε θα είχα διαφορετικά και ήταν ένα είδος προετοιμασίας για τη ζωή που θα είχα αργότερα, στο Hollywood», δήλωσε.

Επειδή η μαμά της δούλευε συνέχεια, στην ηλικία των 5 την έγραψε σε μία μικρή σχολή χορού. «Έβρισκε μία σχολή όπου κι αν μετακομίζαμε, και ο χορός έγινε η ζωή μου. Έγινα πολύ ανταγωνιστική και μου άρεσε τόσο. Ήταν το μόνο σταθερό πράγμα στην καθημερινότητά μου – όπου κι αν πήγαινα, ήξερα ότι έπρεπε να χορέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχτηκε ότι στην αρχή της καριέρας της  προσπαθούσε να τα κάνει όλα, όμως όσο μεγάλωνε – και ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης της – κατάλαβε ότι θα έπρεπε να γίνει πιο επιλεκτική. «Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι παρά τα ‘όχι’ που λες, υπάρχουν τόσο περισσότερα και καλύτερα ‘ναι’ που έρχονται», συνέχισε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Channing Tatum. «Ξεκινήσαμε φιλικά, αλλά αρέσαμε από την αρχή ο ένας στον άλλο. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Συνέβησαν τόσα μεταξύ μας, αλλά θα αγαπάμε πάντα ο ένας τον άλλο. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», εκμυστηρεύτηκε στο Vegas.

 

Gallery: Δείτε επίσης 5 ceeb χωρισμούς που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα

[gallery-716027]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.