CELEBRITIES

Αυτό είναι το μενού για τους καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

15 Μαΐου 2018

20180423-zaa-ap2-1165-2.jpg

Το προσωπικό στη κουζίνα του Windsor Castle θα πρέπει να δημιουργήσει ένα mix από γλυκά και αλμυρά σνακ χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά από τους κήπους του παλατιού. Τα καναπεδάκια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να φαγωθούν με δύο μπουκιές, ενώ τα γεύματα σε μπολ θα είναι εύκολες επιλογές που θα ευχαριστήσουν πολλούς. Μπορεί το event να έχει οικοδεσπότισσα τη βασίλισσα, αλλά οι νεόνυμφοι θα έχουν τον λόγο όσον αφορά το μενού της ημέρας. Σύμφωνα με το site της βασιλικής οικογένειας, ο Harry και η Meghan δοκίμασαν τα πιάτα τον Μάρτιο.

Οι λεπτομέρειες του μενού δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από το παλάτι του Kensington, αλλά ο chef της βασιλικής οικογένειας έχει ξεκαθαρίσει ένα πράγμα -το φαγητό θα είναι φτιαγμένο "με τα πιο φρέσκα υλικά διαθέσιμα".

Όσο για τα γλυκά, το site της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως οι τρούφες από σοκολάτα -αγαπημένο γλυκό στις δεξιώσεις του Windsor Castle- θα σερβιριστεί ως επιδόρπιο. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O

[gallery-718415]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.