CELEBRITIES

Γιατί η Kristen Stewart περπάτησε ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί των Καννών;


The Jennettes

15 Μαΐου 2018

abaca-636860-078-1.jpg

Ωστόσο, λίγο πριν ανέβει τις σκάλες, η Stewart  έσκυψε και έβγαλε τα Christian Louboutin τακούνια της. Σκεφτείτε μόνο την εξαιρετική ανακούφιση που θα ένιωσε εκείνη τη στιγμή.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη θέση ως προς τους κανονισμούς σχετικά με τα τακούνια στο φεστιβάλ Καννών: σε μία συζήτηση πέρισυ, η Stewart μίλησε για να διπλά μέτρα και σταθμά που υπάρχουν για τις γυναίκες και τους άνδρες στις Κάννες.

"Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Έχει γίνει πολύ εμφανές πως αν [ένας άντρας κι εγώ] περπατούσαμε στο κόκκινο χαλί μαζί και κάποιος με σταματούσε και μου έλεγε 'Με συγχωρείτε, νεαρή, δεν φοράτε τακούνια. Δεν μπορείτε να μπείτε.' Τότε [εγώ θα πω], 'Ούτε ο φίλος μου. Πρέπει να φορέσει κι εκείνος τακούνια;' Μπορεί να ισχύει και για τους δύο. Απλά δεν μπορείς να μου ζητάς να κάνω κάτι που δεν ζητάς να κάνει κι εκείνος. Καταλαβαίνω το black tiw αλλά θα έπρεπε να έχεις επιλογή ανάμεσα σε flat παπούτσια ή τακούνια".

Δείτε τη στιγμή που η Kristen Stewart έβγαλε τα παπούτσια της στις Κάννες στη gallery:

[gallery-718475]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.