CELEBRITIES

Μόλις μαθεύτηκε ο ρόλος του George και της Charlotte στον royal γάμο


MMEINTANI

16 Μαΐου 2018

cover.jpg

Στην Αγγλία πάντως σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο και ο γάμος της Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry δεν θα είναι εξαίρεση. Πριν λίγες μέρες το Παλάτι είχε ανακοινώσει ότι το ζευγάρι πρόκειται να φτάσει στην εκκλησία μαζί με 10 (!) παρανυφάκια, μεταξύ των οποίων θα είναι φυσικά και ο Πρίγκιπας George μαζί με την Πριγκίπισσα Charlotte. Ο λόγος που θα είναι τόσα πολλά είναι ότι η νύφη δεν θα έχει Maid of Honor καθώς η Meghan δυσκολευόταν πολύ να διαλέξει ανάμεσα στις φίλες της.

Αναλυτικά, τα κορίτσια παράνυμφοι (bridesmaids) θα είναι:

Princess Charlotte, 3 ετών. H μεγάλη αδερφή του Prince George είχε διατελέσει παράνυμφος και στον γάμο της θείας της, Pippa Middleton.

Florence van Cutsem, 3 ετών. Την έχει βαφτίσει ο Prince Harry και είναι κόρη των Alice van Cutsem και Major Nicholas van Cutsem.

Remi Litt, 6 ετών. Νονά της είναι η Meghan Markle.

Rylan Litt, 7 ετών. Η μεγάλη αδερφή της Remi η οποία έχει και αυτή νονά την Meghan Markle.

Ivy Mulroney, 4 ετών. Η κόρη της καλύτερης φίλης της Meghan Markle, Jessica Mulroney.

Zalie Warren, 2 ετών. Η μικρότερη παράνυμφος του ζεύγους είναι και αυτή βαφτιστήρα του Πρίγκιπα Harry.

Και τα αγόρια:

Prince George, 4 ετών. Ο ανιψιός του Prince Harry και πρωτότοκος γιος της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William είχε τον ίδιο ρόλο και στον γάμο της Pippa Middleton, όπως ακριβώς και η μικρή Charlotte.

Jasper Dyer, 6 ετών. Τον έχει βαφτίσει ο Πρίγκιπας Harry και είναι γιος του Mark Dyer M.V.O., ο οποίος θεωρείται μέντορας και «δεύτερος πατέρας» του.

Brian και John Mulroney, 7 ετών. Τα δίδυμα αγοράκια των Jessica και Benedict Mulroney, των φίλων της Meghan Markle. Αδερφή τους είναι η Ivy την οποία αναφέραμε πιο πάνω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.