CELEBRITIES

Οι 7 τρόποι με τους οποίους ο Harry και η Meghan Markle έσπασαν το πρωτόκολλο


20 Μαΐου 2018

20180519-zaa-ap2-1388.jpg

Παντρεύτηκαν Σάββατο

Οι royal γάμοι παραδοσιακά γίνονται καθημερινές, και στη συνέχεια η μέρα γίνεται ένα είδος εθνικής εορτής. Μάλιστα, η Kate Middleton και ο William παντρεύτηκαν την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011. Αφού η Δούκες του Sussex επέλεξαν να γίνει η τελετή το Σάββατο 19 Μαΐου, η μέρα δε θα θεωρείται αργία για τους Βρετανούς.

Η γαμήλια τούρτα δεν ήταν φτιαγμένη με φρούτα

Το ζευγάρι προτίμησε μία τούρτα με γεύση λεμόνι, για να ταιριάζει με τις ευχάριστες ανοιξιάτικες γεύσεις, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στο Twitter. Επιπλέον, ήταν καλυμμένη με βουτυρόκρεμα και στολισμένη με λουλούδια. Βέβαια, ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που σε επίσημη περίσταση το επιδόρπιο δεν ήταν φρουτένιο.

Η Meghan μίλησε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα σε περιοδικό

Αυτή ήταν μία κίνηση που απαγορεύεται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πριν, όμως, αρραβωνιαστούν, η Meghan Markle πόζαρε για το εξώφυλλο του Vanity Fair και αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι ερωτευμένοι. Ενώ η φωτογράφιση δεν είναι κάτι καινοτόμο, αφού και η Kate Middleton είχε κάνει το ίδιο για τη βρετανική Vogue, το ότι μίλησε για την προσωπική της ζωή με το Harry πριν καν το επισημοποιήσουν, μας σόκαρε.

Οι δυο τους δε σταματούσαν να κρατιούνται χέρι-χέρι

Όπως γνωρίζαμε, από την περίπτωση του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, το να κρατιούνται από το χέρι δημόσια δύο ευγενείς, απαγορεύεται ρητά. Οι νεόνυμφοι, φυσικά, έσπασαν και αυτόν τον κανόνα, καθώς πολλές φορές τους είδαμε να είναι τόσο τρυφεροί. Παρεμπιπτόντως, ο λόγος που οι royals δεν επιτρέπεται να κρατιούνται χέρι-χέρι, είναι επειδή «βρίσκονται σε ώρα εργασίας εκπροσωπώντας τη βρετανική Μόναρχία».

Η Meghan έχει κάνει ήδη έναν γάμο

Πριν γνωρίσει το Harry, η Μarkle ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Trevor Engelson. Οι δυο τους χώρισαν το 2013, και τώρα εκείνος ετοιμάζει ένα σόου για έναν άνδρα που πρέπει να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού του μετά το διαζύγιο, καθώς η πρώην σύζυγός του παντρεύεται έναν Άγγλο πρίγκιπα. Μάλλον δεν του άρεσε και πολύ o δρόμος που ακολούθησε η Meghan!

Δεν ήταν μέλος της αγγλικής Εκκλησίας

Προφανώς, όλοι οι Βρετανοί ευγενείς είναι κοντά στη θρησκεία και το να είναι μέλη της Εκκλησίας της Αγγλίας είναι κανόνας. Μάλιστα, «για να παραμείνουν στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δε γίνεται να είναι Καθολικοί», σύμφωνα με το People. Ο νόμος άλλαξε το 2013, επιτρέποντας στους πρίγκιπες να παντρευτούν όποιον θέλουν, αλλά η Meghan έπαψε να είναι καθολική από σεβασμό προς τη Βασίλισσα.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι από διαμάντια

Ενώ τα διαμάντια είναι απόλυτα συνηθισμένα, όταν πρόκειται για δαχτυλίδια αρραβώνων για όλους εμάς, οι royals προτιμούν πολύτιμους λίθους. Μάλιστα, εκείνο που φορούσε η πριγκίπισσα Diana και τώρα ανήκει στην Kate Middleton, έχει ένα ζαφείρι, όπως και εκείνο της Βασίλισσας.

Gallery: Δείτε επίσης 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.