CELEBRITIES

Όλα όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


21 Μαΐου 2018

20180519-zaa-ap2-1843.jpg

Μετά την τελετή, ακολούθησαν δύο εκδηλώσεις: μία απογευματινή και μία βραδινή. Παρότι ήταν πιο ιδιωτικές, εμείς έχουμε όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε:

Το πάρτι έγινε στο Frogmore House

Το ζευγάρι πήγε στο Frogmore House όπου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση, με μία Jaguar του 1968. Παραδοσιακά, λέγεται “Knees Ups” για τους Βρετανούς, και οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Το συγκεκριμένο, οργανώθηκε από τον πατέρα του πρίγκιπα Harry, ενώ υπήρχαν φήμες ότι η Meghan θα εκφωνούσε το δικό της λόγο. Οι πινακίδες του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, έγραφαν “E190518”, που ήταν η ημερομηνία του γάμου. Πόσο γλυκό;

Το after-party ήταν αυστηρά ιδιωτικό

Παρότι στην απογευματινή δεξίωση έλαβαν πρόσκληση 600 άτομα, το βραδινό πάρτι ήταν αρκετά πιο ιδιωτικό. Μάλιστα, δεν ήταν καλεσμένοι ούτε οι συμπρωταγωνιστές της Meghan Markle από τη σειρά Suits, oι οποίοι πήγαν σε μία βραδιά καραόκε.

Μία μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο εκδηλώσεων, ήταν το ύφος. Αν και ο πρίγκιπας Charles εκφώνησε λόγο και στις δύο, ο απογευματινός ήταν πολύ συγκινητικός, ενώ το βράδυ, τα λόγια του ήταν πιο παιχνιδιάρικα.

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, ο William, ως κουμπάρος, έκανε μία πρόποση που τόνιζε την πιο αστεία και άτακτη πλευρά του αδελφού του. Όσο για το δικό του λόγο, ο Harry δεν έπαψε να αναφέρεται στιγμή στις αρετές της αγαπημένης του και την χάρη με την οποία χειρίστηκε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να πραγματοιποιηθεί ο γάμος.

Ο Elton John και ο James Corden διασκέδασαν τους καλεσμένους

Κάθε προσκεκλημένος έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στους νεόνυμφους, όμως ο Elton John και ο James Corden έδωσαν υπέροχες παραστάσεις, με τον πρώτο να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το δεύτερο να δίνει μία εκπληκτική παράσταση.

Ο πρώτος χορός του royal ζευγαριού έγινε με ένα τραγούδι της Whitney Houston, ενώ σερβιρίστηκαν ποτά από όλο τον κόσμο και πολλά μπέργκερ! Φαίνεται, λοιπόν, ότι όσοι παρευρέθηκαν πέρασαν τέλεια.

Την επόμενη φορά, παρακαλούμε να λάβουμε κι εμείς πρόσκληση.

Gallery: Δείτε επίσης τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

[gallery-717573]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.