CELEBRITIES

Τόσο στοιχίζει η γαμήλια σουίτα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry


The Jennettes

29 Μαΐου 2018

abaca-637751-007.jpg

Αφού κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σχετικά με το πού θα ταξίδευε το ζευγάρι για μήνα του μέλιτος, το TMZ αναφέρει πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα περάσουν τις ρομαντικές διακοπές τους στον Καναδά, όπου γνωρίστηκαν και πέρασαν πολλά από τα πρώτα τους μυστικά ραντεβού.

Σύμφωνα με τις πηγές του TMZ, το ζευγάρι θα μείνει στο Alberta's Fairmont Jasper Park Lodge, που βρίσκεται στη μέση του Jasper National Park. Συγκεκριμένα, το βασιλικό ζευγάρι θα περάσει το γαμήλιο ταξίδι στο Outlook Cabin, το οποίο κοστίζει περίπου 5.905 ευρώ τη βραδιά. Τίποτα, δηλαδή, αν είσαι royal.

Ενώ το ταξίδι δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από το παλάτι -και πιθανότατα να επιβεβαιωθεί αφού πραγματοποιηθεί- αν όντως το ζευγάρι μείνει στο Fairmont Jasper Park Lodge, δεν θα είναι οι πρώτοι royals που θα περάσουν χρόνο εκεί.

Το TMZ αναφέρει πως ο βασιλιάς George VI και η Βασιλομήτωρ έμειναν εκεί το 1939 και η βασίλισσα Elizabeth I με τον σύζυγό της πρίγκιπα Philip επισκεύθηκαν το συγκεκριμένο μέρος πριν μερικά χρόνια.

 

Gallery: Όταν η Meghan Markle φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα

[gallery-718396]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.