CELEBRITIES

Η Kim Kardashian πήγε στο σπίτι της Ivanka Trump, μετά την επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο


1 Ιουνίου 2018

20180507-zaf-ny1-644.jpg

Η 37χρονη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. στις 30 Μαΐου για να συζητήσει την υπόθεση της 63χρονης Alice Marie Johnson που φυλακίστηκε ισόβια, επειδή συνελήφθη για αδίκημα με ναρκωτικά το 1993. Έχοντας προσλάβει μία ομάδα δικηγόρων, του ζήτησε την αποφυλάκισή της. Στη συνέχεια, έλαβε πρόσκληση για δείπνο στο σπίτι της Ivanka και του Jared Kushner.

Σύμφωνα με τη Daily Mail,  η Kim επισκέφθηκε το ζευγάρι, ενώ υπάρχουν φήμες περί κρυφών συζητήσεων μαζί τους για το συγκεκριμένο θέμα, εδώ και πολλούς μήνες.

Τον Οκτώβριο 2017, η σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο σχετικά με την ποινή της Johnson, και από τότε κάνει ό,τι μπορεί για να πραγματοποιηθούν μεταρρυθμίσεις στο γενικότερο σύστημα φυλάκισης.

 

 

Ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι ο Trump θα φερθεί με επιείκιεια στην 63χρονη, ανέβασε στο Twitter φωτογραφία από το Oval Office, γράφοντας «Χάρηκα που συνάντησα την Kim Kardashian σήμερα, μιλήσαμε για μεταρρυθμίσεις και ποινές φυλάκισης».

 

Gallery: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

[gallery-717362]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.