CELEBRITIES

Πού έχει εξαφανιστεί η Melania Trump;


Αφροδίτη Σακκά

4 Ιουνίου 2018

20180430-zaf-p77-085.jpg

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μία δήλωση που αναφέρει πως η Πρώτη Κυρία δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στην παγκόσμια συνάντηση των ηγετών του κόσμου στο Quebec του Καναδά την Παρασκευή και το Σάββατο. Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά την πενταήμερη παραμονή της Melania στο νοσοκομείο στα μέσα Μαίου, όπου έκανε επέμβαση στο νεφρό.

Η Melania δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 10 Μαίου όταν εκείνη και ο Donald Trump καλωσόρισαν πίσω τρεις Αμερικάνους που ήταν φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα. Είναι σύνηθες για τους συντρόφους των ηγετών να παρευρίσκονται στις συναντήσει κορυφής G7, όπου παρευρίσκονται σε δικά τους events. 

Επίσης, η Melania δεν εμφανίστηκε ούτε στο Camp David αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο επισκεύθηκε ο Trump, οι κόρες του, ο μεγαλύτερος γιος και ο θετός γιος του.

Απαντώντας στις φήμες που έκαναν τον γύρο των media σχετικά με την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, η Melania Trump ανέβασε ένα tweet την περασμένη Τετάρτη, γράφοντας: "Βλέπω πως τα media κάνουν υπερωρίες με το να εικάζουν το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Μείνετε ήσυχοι, είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και δουλεύω σκληρά εκ μέρους των παιδιών και των Αμερικάνων!"

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση της Melania Trump

[gallery-718281]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.