CELEBRITIES

Πού μένουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας;


6 Ιουνίου 2018

20170617-zaf-x99-139.jpg

Πρίγκιπας Charles και Camilla, Δούκισσα της Κορνουάλης: Clarence House

To 2003, o πρίγκιπας της Ουαλίας όρισε ως επίσημη κατοικία του το Clarence House στο Λονδίνο, όπου ζούσε η μητέρα της βασίλισσας από το 1953 μέχρι το θάνατό της, το 2002. Η σύζυγός του, Camilla, συμμετείχε ενεργά στην ανακαίνισηπου έγινε όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν, το 2005. Επιπλέον, εκεί κατοικούσαν και οι πρίγκιπες William και Harry μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά τους διαμερίσματα στο Παλάτι του Kensington το 2011 και το 2012, αντίστοιχα.

Δούκας και Δούκισσα του Cambridge: Παλάτι του Kensington

Από τα μέσα του 2017, το διαμέρισμα 1Α στο Παλάτι του Kensington αποτελεί το σπίτι της οικογένειας, αφού ο William αποφάσισε να παραιτηθεί από την Αεροπορία, ώστε να επικεντρωθεί τόσο στα βασιλικά του καθήκοντα, όσο και στα παιδιά του. Πριν από αυτό, ζούσαν στο Anmer Hall του Norfolk.

Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Παλάτι του Kensington

O Harry μετακόμισε στο Nottingham Cottage του Παλατιού το 2013. Εκεί έμεινε και η Meghan Markle μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους το 2017. Βέβαια, όταν αποκτήσει παιδιά, το ζευγάρι θα μεταφερθεί σε κάτι μεγαλύτερο, ακριβώς δίπλα στο σπίτι του Will και της Kate.

Εκτός από εκείνους, οι νιόπαντροι έχουν αρκετούς ακόμα royal γείτονες: το Δούκα και τη Δούκισσα του Gloucester, το Δούκα και τη Δούκισσα του Kent και τους πρίγκιπες του Kent.  

 

Gallery: H Meghan Markle ντύνεται στα λευκά για την πρώτη της εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’

[gallery-718313]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.