CELEBRITIES

H Meg Ryan αποκαλύπτει πώς αισθάνεται που για χρόνια ήταν "η αγαπημένη της Αμερικής"


10 Ιουνίου 2018

20170608-zaa-a123-887-1.jpg

 

 

Η Meg είχε για χρόνια τον τίτλο «Αγαπημένη της Αμερικής», και με αφορμή αυτό, η Gwyneth τόνισε πόσο την περιόριζε η δομή της κοινωνίας.

«Είσαι είτε πρότυπο εξυπνάδας, είτε πρότυπο ομορφιάς είτε μητρική φιγούρα, και αισθάνομαι ότι έχουμε φτάσει σε μία εποχή που αυτά τα όρια σιγά σιγά χαλαρώνουν, κάτι που δείχνει ότι αλλάζουμε. Σε κάποιο βαθμό, όλοι ήταν άνετοι με εσένα σε αυτό το ρόλο – της αγαπημένης. Πώς αισθανόσουν τότε για αυτό;», τη ρώτησε.

«Τον περισσότερο καιρό, περνούσα καλα», αποκάλυψε η 56χρονη σταρ. Επειδή δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει ηθοποιός, αντιμετώπιζε τη δημοσιότητα σαν ένα παιχνίδι. «Όταν είσαι δημοφιλής, δημιουργέιται ένα κενό ανάμεσα σε εσένα και το κοινό, το οποίο έχει ανάγκη να το καλύψει. Στην πραγματικότητα, κανείς δε θέλει να μάθει πράγματα για εμάς. Όλοι θέλουν να φαντάζονται το καλύτερο ή το χειρότερο, και είναι πολύ ενδαφέρον γιατί βλέπεις αντιδράσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά σε αφορούν, και εσύ πρέπει να διαλέξεις σωστά τι θα βγάλεις προς τα έξω», συνέχισε.

Όταν την ονόμασαν «αγαπημένη της Αμερικής», δεν είχε ιδέα για τη σημασία του τίτλου. «Θυμάμαι να σκέφτομαι ‘Είναι καλό τώρα αυτό;’», αποκάλυψε η ηθοποιός που όσο περνάνε τα χρόνια, συμμετέχει σε όλο και λιγότερες ταινίες. Τότε, η Paltrow της είπε πως είναι κάτι που ξεκάθαρα θα έπρεπε να την περιορίζει, για να πάρει την απάντηση «Δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι ή έξυπνη ή σέξι ή τίποτα, είναι απλώς μία ετικέτα. Και τι παραπάνω είναι μία ετικέτα, από απλές εικασίες για εσένα;»

 

Gallery: Δείτε επίσης πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

[gallery-717093]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.