CELEBRITIES

H μητέρα της Meghan Markle έλαβε το ωραιότερο δώρο από την Oprah Winfrey


The Jennettes

13 Ιουνίου 2018

20150222-bur-o05-383.jpg

Η Oprah αποκάλυψε στο Entertainment Tonight ότι οι δυο τους πέρασαν μαζί το απόγευμα πριν από τη μεγάλη μέρα. «Η μητέρα της Meghan ήρθε στο σπίτι μου και έφυγε με τόσα δώρα», είπε. «Θέλετε να μάθετε τι δώρα; Αρχικά, είναι πολύ καλή στη γιόγκα, οπότε της είπα ΄Φέρε το χαλάκι και τα αθλητικά σου, σε περίπτωση που θελήσουμε να κάνουμε γυμναστική στο γκαζόν’, οπότε η μία τσάντα είχε ένα χαλάκι γιόγκα και η άλλη, φαγητό», συνέχισε.

Μάλιστα, το 2014 η Meghan περιέγραψε τη μητέρα της ως εξής: «Μαλιά ράστα. Σκουλαρίκι στη μύτη. Καθηγήτρια γιόγκα. Κοινωνική λειτουργός. Ελεύθερο πνεύμα. Λατρεύει τις πατάτες και τις τάρτες λεμόνι».

Μπορεί η Winfrey να πέτυχε με το δώρο της το κομμάτι της γιόγκα, αλλά δυστυχώς όχι τις τάρτες. Αντί για αυτές, της έδωσε κουμκουάτ, που της αρέσουν εξίσου.

«Είπε ότι τα λατρεύει,  της είπα όχι έχω ολόκληρο δέντρο! Και της έδωσα, οπότε πήρε ένα ολόκληρο καλάθι», δήλωσε η παρουσιάστρια. «Οπότε όσοι είπαν ότι τη δωροδόκησα για να της πάρω συνέντευξη, να μάθουν ότι ήταν κουμκουάτ. Αν αρκούν για να εξασφαλίσουν συνέντευξη, τι να πώ!», ολοκλήρωσε.

 

Gallery: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

[gallery-718496]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.