CELEBRITIES

To φόρεμα που φόρεσε η Meghan Markle δίπλα στη Βασίλισσα κρύβει μία σημαντική λεπτομέρεια


15 Ιουνίου 2018

20180421-zaa-ap2-509.jpg

Ενώ μπορεί αυτές οι χρωματικές επιλογές να αποτελούν σύμπτωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιούνται για έναν πολύ σημαντικό λόγο: από σεβασμό προς την Ελισάβετ ΙΙ.

«Η Meghan διάλεξε ουδέτερο χρώμα για μία ακόμη φορά. Αισθάνομαι ότι είναι μία πολύ έξυπνη τακτική αυτή που ακολουθεί, καθώς πάντα ταιριάζει με τη Βασίλισσα. Όλοι γνωρίζουμε ότι εκείνης της αρέσουν τα έντονα χρώματα», δήλωσε ο στυλίστας Lucas Armitage στη Daily Mail.

Άλλωστε, ως το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, οφείλει να στέκεται στο πλευρό της Ελισάβετ χωρίς να τραβάει την προσοχή. «Θα ήταν σοκαριστικό το να φορούσε κάτι διαφορετικό, παρότι πριν γνωρίσει το Harry οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές», πρόσθεσε ο Armitage.

Σϊγουρα, πάντως, η Βασίλισσα θα εκτιμά το γεγονός ότι η σύζυγος του εγγονού της έχει απαρνηθεί το προσωπικό της στιλ, ως ένδειξη σεβασμό προς το πρόσωπό της. Μάλιστα, στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση, μονοπώλησε το ενδιαφέρον – με το πράσινο σύνολό της όχι ξεχώρισε, αλλά απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της πυρκαγιάς του Grenfell Tower, ένα χρόνο μετά την τραγωδία.

Gallery: Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham

[gallery-718551]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.