CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έκαναν το πιο πρωτότυπο δώρο γενεθλίων στον Donald Trump


15 Ιουνίου 2018

20160215-zaf-o05-024.jpg

Η Teigen έχει γράψει ιστορία με την εκστρατεία της κατά του Trump, καθώς τον χλεύαζε στο Twitter με τους 10.6 εκατομμύρια ακολούθους της. Μετά από πολλές αναρτήσεις της, ο Πλανητάρχης μπλόκαρε το λογαριασμό της επειδή πληγώθηκε.

 

 

Τη στιγμή, λιοπόν, που πραγματοποιείται έλεγχος για το εάν οι δημοσιεύσεις του στο Twitter  είναι νόμιμες, σε συνδυασμό με το ότι μπλοκάρει πολίτες των Η.Π.Α. από το λογαριασμό του - ο οποίος είναι δημόσιος - η Chrissy δε σταματά να τον αντιμετωπίζει με στιλ.

«Ο John και εγώ είμαστε εξοργισμένοι που ακούμε και βλέπουμε τις ιστορίες τρόμου από οικογένειες που αναζητούν καταφύγιο στην Αμερική», έγραφε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Τόνισε πως οι δράσεις του Προέδρου είναι απάνθρωπες, και το ACLU μάχεται για τα δικαιώματα όλων.

 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

«Ο Πρόεδρος σήμερα γιορτάζειτ τα 72α γενέθλιά του. Σε αυτή την υπέροχη περίσταση, για να κάνουμε ομορφότερα τα γενέθλιά του, κάθε μέλος της οικογένειάς μας προσέφερε 72.000 δολάρια στο ACLU. Εάν θέλετε να δώσετε 7.20 δολάρια ή 72 δολάρια, ή ό,τι ποσό προτιμάτε στο ACLU για να τιμήσουμε αυτή την ευλογημένη μέρα, πηγαίνετε στο www.aclu.com», συνέχισε.

Άρα βλέπουμε όχι μόνο ότι είναι ειδικός στο να στέκεται ενάντια στον Donald Trump, αλλά και ότι το φιλανθρωπικό της έργο είναι περισσότερο από αξιοθαύμαστο.

 

Gallery: Ο John Legend και η Chrissy Teigen ξέρουν να διαλέγουν διακοπές

[gallery-717156]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.