CELEBRITIES

Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά της Irina Shayk που θα θέλετε να κάνετε και εσείς


MMEINTANI

19 Ιουνίου 2018

20180423-zap-a178-032.jpg

 

 

Το 32χρονο μοντέλο που πρόσφατα έγινε και μητέρα ενός κοριτσιού, έδωσε το "παρών" σε επίδειξη μόδας στο πλαίσιο της Milan Men's Fashion Week  και, πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στο front row των Dsquared2 για να θαυμάσει από κοντά την Spring-Summer 2019 κολεξιόν τους.

 

 

Αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν μόνο το sexy outfit που επέλεξε αλλά και το πολύ διαφορετικό, για τα δεδομένα της, haircut με το οποίο εμφανίστηκε, ένα ασύμμετρο καστανό καρέ που την έκανε να δείχνει ακόμα πιο δυναμική και μοιραία.

 

 

H Irina είχε ήδη προδώσει τη μεγάλη αυτή αλλαγή στα μαλλιά της μέσα από το Instagram της μιας και φρόντισε να αναρτήσει μία selfie λίγο πριν ξεκινήσει για το show. Πολλοί είναι βέβαια και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για περούκα, κάτι που αν ισχύει λογικά θα το διαπιστώσουμε σύντομα, η αλήθεια όμως είναι ότι το συγκεκριμένο στιλ της ταιριάζει περισσότερο από όσο θα φανταζόμασταν. Μήπως να το καθιερώσει;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.