CELEBRITIES

H Gigi Hadid εξομολογήθηκε το ένα πράγμα για το οποίο νιώθει ενοχές


The Jennettes

19 Ιουνίου 2018

abaca-639676-082.jpg

Ενώ η Gigi δούλεψε σκληρά για να φτάσει στην κορυφή, η 23χρονη εξομολογήθηκε πως ένιωθε "μεγάλη ενοχή" για το ότι προερχόταν από ένα τόσο προνομιούχο περιβάλλον. "Ξέρω πως προέρχομαι από προνομιούχα ζωή, οπότε όταν ξεκίνησα είχα μεγάλη ενοχή γι' αυτό, προφανώς," είπε στη Vogue Australia. "Πάντα έχω αυτή την μεγάλη ηθική για την εργασία, γιατί οι γονείς μου ξεκίνησαν απ' το τίποτα και δούλεψα σκληρά για να τους τιμήσω".

"Υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια που προέρχονται απ' όλο τον κόσμο και εργάζονται σκληρά και στέλνουν χρήματα στις οικογένειές τους όπως η μητέρα μου, και ήθελα να στέκομαι δίπλα τους στα παρασκήνια και να με κοιτούν και να με σέβονται και να ξέρουν πως δεν προσπαθώ να τις επισκιάσω ή να τους πάρω τη θέση", είπε στη Vogue. 

"Οπότε, όαν ξεκίνησα ήθελα να αποδείξω τον εαυτό μου τόσο πολύ που μερικές φορές θα δούλευα περισσότερο απ' όσο άντεχα." 

Ακόμα κι ως supermodel, η Gigi συνεχίζει να εργάζεται σκληρά. "Ξέρετε ότι ο κόσμος λέει πως δεν θα έπρεπε να κάνω πασαρέλα; Έχω γίνει καλύτερη στο να το αντιμετωπίζω αυτό και να θέλω να γίνω καλύτερη," δήλωσε. "Αυτό είναι το κίνητρό μου".

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Moss και η Gigi Hadid πόζαραν μαζί και έκαναν ρεκόρ στα likes

[gallery-718120]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.