CELEBRITIES

Η Eva Longoria έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί


The Jennettes

21 Ιουνίου 2018

20180120-zaa-a123-087.jpg

Στο εξώφυλλο του περιοδικού πόζαρε η όμορφη μαμά που χαμογελούσε με το παιδί στην αγκαλιά της. «Είμαστε ευγνώμονες», δήλωσε το ζευγάρι. Ο Santiago ήρθε στη ζωή τους δύο χρόνια μετά το γάμο τους. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 και σήμερα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

 

A post shared by HOLA! USA (@usahola) on

Η 43χρονη ηθοποιός μας πήρε μαζί της στο ταξίδι της εγκυμοσύνης, δείχνοντάς μας συχνά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram.

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Οργάνωσε ένα υπέροχο πιτζάμα-πάρτι στο Los Angeles προς τιμήν του μωρού της. Εκεί βρέθηκαν οι φίλες της, Melanie Griffith, Elizabeth Banks και Sofia Bush, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά στης στο Desperate Housewives, Marcia Cross.

Ο Baston είναι πρόεδρος της εταιρίας Televisa και έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Natalia Esperon. Για εκείνα μίλησε η Eva στο Hola!, λέγοντας «Έχουμε ήδη τρία παιδιά, έχω τρία παιδιά από το σύζυγό μου οπότε η μητρότητα δεν είναι κάτι καινούριο. Περνάμε καλά.»

 

Gallery: Δείτε επίσης τις διασημότερες πόζες εγκυμοσύνης

[gallery-716795]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.