CELEBRITIES

Η Cher μίλησε για όταν εκείνη και η Meryl Streep έσωσαν μία γυναίκα από σεξουαλική κακοποίηση


The Jennettes

22 Ιουνίου 2018

abaca-53608-08-1.jpg

Σε μία εμφάνισή της στο The Late Late Show με αφορμή την προώθηση του επερχόμενου Mamma Mia! Here We Go Again, στο οποίο η Cher παίζει τη μητέρα της Streep, η τραγουδίστρια μίλησε για το γεγονός που έλαβε χώρα πριν 30 χρόνια. "Κάποτε έσωσες τη ζωή κάποιας στη Νέα Υόρκη," της είπε ο Corden, πριν τη ρωτήσει τι ακριβώς συνέβη.

"Ήμασταν στο κέντρο στο διαμέρισμά της," ξεκίνησε η Cher, "και εκείνη είπε 'Θέλω παγωτό'. Εγώ είπα. 'Εντάξει, αλλά είναι επικίνδυνα εδώ κάτω;' Και εκείνη είπε, 'Α, όχι, στη μία πλευρά είναι η Little Italy και στην άλλη πλευρά η Chinatown και θα είμαστε ασφαλείς.' Οπότε, βγαίνουμε έξω και το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι έναν άντρα να σπάει αυτοκίνητα με ένα τούβλο. Μετά περπατάμε πιο κάτω και ακούμε ουρλιαχτά. Στρίβουμε στη γωνία και αυτός ο γιγαντιαίος άντρας σκίζει τα ρούχα μίας κοπέλας".

Εκείνη τη στιγμή, οι δύο γυναίκες άρχισαν να προσπαθούν να τον κάνουν να φύγει. "Η Meryl αρχίζει να ουρλιάζει κι αρχίζω κι εγώ να ουρλιάζω και αρχίζουμε να τρέχουμε προς το μέρος του και εκείνος γυρνάει κι αρχίζει να τρέχει προς εμάς," είπε η Cher. "Χωριζόμαστε και πέρασε ανάμεσά μας και εμείς τρέχουμε στη κοπέλα και όλα της τα ρούχα ήταν σκισμένα και έσφιγγε τη τσάντα της. Οπότε την φροντίζουμε, προσπαθούμε να την κάνουμε να δείχνει σαν να μην έχει δεχθεί μόλις επίθεση και εκείνη μας κοιτάει και λέει, ΄Θεέ μου, με έσωσαν η Meryl Streep και η Cher. Είμαι ηθοποιός και δουλεύω σε ένα καφέ όπου τραγουδάμε και όλοι μου οι φίλοι θα ζηλέψουν τόσο πολύ".

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Cher συνάντησε τις Kardashians

[gallery-717439]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.