CELEBRITIES

H Paris Jackson μοιράστηκε τις συγκινητικές τελευταίες στιγμές με τον παππού της


The Jennettes

28 Ιουνίου 2018

abaca-638435-119-1.jpg

H Paris γράφει πως ήταν "τέτοια ευλογία" που "σου είπα όλα όσα χρειαζόμουν να σου πω πριν σε αποχαιρετίσω," συμπληρώνοντας πως "όλοι όσοι ήρθαν να σε επισκευτούν, ήρθαν με αγάπη, σεβασμό και τόση περηφάνια στις καρδιές τους για εσένα. Είμαι περήφανη για εσένα, περήφανη να είμαι ανάμεσα στα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, περήφανη που έχω τη δύναμή σου και μοιράζομαι τη δυναστεία την οποία πέρασες όλη σου τη ζωή να δημιουργείς, και περήφανη που είμαι μία Jackson. Είσαι ο πρώτος αληθινός Jackson. Ο θρύλος που τα ξεκίνησε όλα".

Η Jackson αναφέρθηκε και στη μουσική κληρονομιά του παππού της, γράφοντας, "κανείς μας δεν θα ήταν ούτε καν κοντά στο πού είναι αν δεν ήσουν εσύ. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Το έργο σου θα μείνει στην ιστορία, όπως κι εσύ, γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους πατριάρχες που έζησαν ποτέ. Θα διατηρήσω κάθε στιγμή μαζί σου μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω, ειδικά τις τελευταίες μας στιγμές."

Και έκλεισε λέγοντας: "Τα δισέγγονά μου θα ξέρουν ποιος είναι ο Joe Jackson. Σε αγαπώ παππού. Τόσο τόσο πολύ που δεν περιγράφεται. Έχω απεριόριστη ευγνωμοσύνη για εσένα και πάντα θα έχω. Όλοι έτσι νιώθουμε. Σ' ευχαριστώ για όλα. Αλήθεια. Αναπαύσου εν ειρήνη. Θα σε δω στα όνειρά μου πολύ πολύ σύντομα."

 

Gallery: Τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί η Paris Jackson για τις εμφανίσεις της

[gallery-716556]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.