CELEBRITIES

Τα πορτραίτα της βασιλικής οικογένειας που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας


The Jennettes

4 Ιουλίου 2018

20180609-zaa-ap2-1094.jpg

Προς τιμήν των 70ων γενεθλίων του Charles, για τα οποία γίνονται εκδηλώσεις όλο το χρόνο, θα πραγματοποιηθεί και η καλοκαιρινή έκθεση Prince&Patron, στο Παλάτι του Buckingham Εκεί πρόκειται να διατεθούν περισσότερα από εκατό έργα τέχνης, τόσο από την επίσημη συλλογή της οικογένειας, όσο και από την προσωπική του.

Θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε από κοντά τις ελαιογραφίες της Nicky Phillips, που έχει αποτυπώσει με εξαιρετική ακρίβεια τα πρόσωπα των αδελφών William και Harry. Θα τους δούμε με τις επίσημες στολές τους, ενώ γύρω από τα πρόσωπά τους είναι γραμμένες οι διάφορες σημειώσεις της. Μάλιστα, η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα δημιούργησε και το πρώτο επίσημο πορτραίτο τους, όπως της ανέθεσε η Eθνική Πινακοθήκη.

Επιπλέον, θα υπάρχει και ένα πορτραίτο της Βασίλισσας από το 1972, που δημιούργησε ο Michael Noakes προς τιμήν της επετείου του γάμου της με τον πρίγκιπα Phillip.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στα State Rooms του Buckingham, από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Gallery: Δείτε επίσης το κέρινο ομοίωμα της Meghan Markle που μοιάζει εξαιρετικά στη royal νύφη

[gallery-718460]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.