CELEBRITIES

H πιο κοντινή φίλη της Meghan Markle αποκάλυψε πώς φωνάζει τον πρίγκιπα Ηarry


The Jennettes

4 Ιουλίου 2018

20180423-zaa-ap2-607.jpg

Εμφανίστηκε στην εκπομπή Loose Women, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που μας ενδιαφέρουν. Αποκάλυψε ότι Meghan έχει παραμείνει απόλυτα φυσιολογική, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Είναι πολύ όμορφη και ευγενική», είπε.

Μίλησε επίσης για τη σχέση της με το Harry, και για το πώς είναι στην πραγματική ζωή. «Είναι σαν να μιλάω με ένα φίλο, ενώ καθόμαστε στον καναπέ και πίνουμε καφέ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, έχει σκεφτεί κι ένα παράξενο χαϊδευτικό για εκείνον: Hazza. Δεν του αρέσει, αλλά είναι η φίλη της συζύγου του, οπότε το δέχεται.

Αναπολώντας την τελευταία τους συνάντηση, η Bryony ανέφερε πως συζήτησαν για γυμναστική. «Μιλήσαμε για yoga. Της αρέσει το τρέξιμο», συμπλήρωσε.

Φαίνεται πως η Meghan Markle είναι ένας απλός και ενδιαφέρων άνθρωπος. Το μόνο σίγουρο είναι πως κι εμείς θα θέλαμε να κάνουμε παρέα μαζί της!

 

Gallery: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress

[gallery-718399]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.