CELEBRITIES

O Harry και η Meghan σπάνε συνέχεια αυτόν τον royal κανόνα, αλλά ποτέ μπροστά στη βασίλισσα


The Jennettes

5 Ιουλίου 2018

abaca-640253-032.jpg

Σύμφωνα με την royal ειδικό, Myka Meier, και όπως αναφέρει το People, οι δημόσιες δηλώσεις αγάπης πρέπει να περιορίζονται. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Meier, είναι "σπάνιο" για τα royal ζευγάρια να κρατιούνται χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια επίσημων επισκέψεων.

"Η βασίλισσα σπάνια κρατά το χέρι του συζύγου της σε δημόσιες εμφανίσεις κι αυτό φαίνεται να έχει θέσει έναν άγραφο κανόνα και για τους υπόλοιπους royals," εξηγεί η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Robin Kermode στη Daily Mail. Σημειώνει πως, οι περισσότεροι royals, όπως ο William και η Kate, είναι συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν φαίνονται να έχουν ανάγκη να "αποδείξουν την αγάπη τους" με δημόσιες δηλώσεις αγάπης. Η Kermode μιλώντας συγκεκριμένα για την Kate, αναφέρει πως όσο περνάει ο καιρός και όσο εκείνη νιώθει πιο άνετα στην royal σκηνή, χρειάζεται λιγότερη σωματική επαφή. Κι αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η Meghan προσπαθεί συνεχώς να κρατά το χέρι του Harry, αφού ακόμα μαθαίνει τον ρόλο της royal.

 

Gallery: Δείτε 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.