CELEBRITIES

Δείτε το video που η πριγκίπισσα Charlotte "μαλώνει" τους paparazzi


The Jennettes

11 Ιουλίου 2018

20180709_zaa_ap2_103.jpg

H πριγκίπισσα Charlotte κατάφερε να κλέψει την παράσταση στη βάπτιση του αδελφού της, Louis. Η άφιξή της στο Chapel Royal μαζί με την οικογένειά της, ήταν αξιολάτρευτη.

Πρώτα περπάτησε στο διάδρομο προς το παρεκκλήσι, κρατώντας το χέρι του πατέρα της, William. Αντικρίζοντας τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury, Justin Welby, η μικρή δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κι έκανε παράξενες γκριμάτσες, πριν τον χαιρετήσει.

Μπορεί να είναι  μόλις 3 ετών, αλλά είναι πλέον ειδική στους βασιλικούς χαιρετισμούς. Μιμούμενη τη γιαγιά της, χαιρέτισε τους θαυμαστές της όπως ακριβώς είχε κάνει, στο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Το αποκορύφωμα της συνολικής της παρουσίας, όμως, ήταν τα σχόλιά της προς τους παπαράτσι που περίμεναν έξω ακριβώς από το ναό. «Δε θα έρθετε», τους είπε, πηγαίνοντας στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε μετά το μυστήριο. Νομίζουμε πως έγινε απόλυτα κατανοητή, και οι φωτογράφοι, στο εξής, θα κρατήσουν μία πιο διακριτική στάση απέναντί της.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.