CELEBRITIES

Barack Obama: «Οι άντρες έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν»


The Jennettes

20 Ιουλίου 2018

abaca_brtns20180716_020_1.jpg

O Barack Obama έχει βαρεθεί να έχουν τον λόγο μόνο οι άντρες στην πολιτική. Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στο Town Hall του Johannesburg, στη Νότια Αφρική, την Τετάρτη, και εξήγησε τον λόγο που πιστεύει πως οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερο ρόλο στις δημόσιες πολιτικές. "Ιδίως οι γυναίκες, παρεμπιπτόντως, θέλω να εμπλακείτε περισσότερο," είπε. "Γιατί οι άντρες έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν τελευταία. Εννοώ, κάθε μέρα διαβάζω την εφημερίδα και απλά σκέφτομαι, 'Αδέρφια, τι πάει στραβά με εσάς; Τι πάει στραβά με εμάς; Εννοώ, είμαστε βίαιοι. Κάνουμε bulluing. Ξέρετε, χειριζόμαστε σωστά τα πράγματα."

 

A post shared by CNN (@cnn) on

Ο Obama ενδεχομένως να αναφερόταν στο κύμα υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood και όχι μόνο, ή στο πώς αντιμετωπίζει ο Donald Trump θέματα όπως της άμβλωσης, αλλά δεν μίλησε συγκεκριμένα. "Πιστεύω πως με το να ενδυναμωθούν οι γυναίκες σε αυτή την ήπειρο, πως αμέσως, πιστεύω, θα οδηγήσει σε καλύτερη πολιτική," συμπλήρωσε.

Ο Οbama είχε υποστηρίξει ανοιχτά την Hillary Clinton, κατά τη διάρκεια της προεδρικής της καμπάνιας το 2016.

 

Δείτε ακόμη: H Michelle Obama θα παραμείνει ένα "Style Icon"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.