CELEBRITIES

Γιατί η Meghan Markle είναι "έξαλλη" με το γραφείο Τύπου του Παλατιού


The Jennettes

22 Ιουλίου 2018

20180717_zaa_m160_019_1.jpg

H Meghan Markle κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε από πρωταγωνίστρια της σειράς Suits σε Δούκισσα, και ο νέος της ρόλος έχει πολλές απαιτήσεις. Οφείλει να ακολουθεί μία τεράστια σειρά από κανόνες, ένας από τους οποίους αφορά και τις δηλώσεις που μπορεί να κάνει στο κοινό.

Το Παλάτι έχει δικό του Γραφείο Τύπου. Επομένως, η Meghan αναγκάστηκε να απολύσει τον προσωπικό της εκπρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν της επιτρέπεται να αποφασίζει η ίδια για το τι θα σχολιάσει και πάνω σε ποιο θέμα. Έχει χάσει, λοιπόν, την ελευθερία που κάποτε είχε και αισθάνεται εκνευρισμένη – και την καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Σύμφωνα με το Us Weekly, αυτό που την κάνει "έξαλλη" είναι ότι δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της, Thomas Markle.

«Τώρα όλα τα διαχειρίζεται το Παλάτι. Δεν έχει δικό της εκπρόσωπο, δεν κάνει σχόλια και αναρτήσεις στο Twitter και δεν έχει τη δυνατότητα να του πει να σταματήσει να μιλάει στους δημοσιογράφους. Τα σχόλιά του έχουν τεράστιες συνέπειες σε όλα», αποκάλυψε μία πηγή.

Επιπλέον, η Δούκισσα του Sussex φοβάται ότι ο Thomas θα φέρει στη δημοσιότητα δικές τους, ιδιωτικές συζητήσεις, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στη νέα της οικογένεια.

 

Δείτε επίσης 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.