CELEBRITIES

Αυτό είναι το νέο σπίτι που έκανε δώρο η βασίλισσα στον Harry και τη Meghan


The Jennettes

23 Ιουλίου 2018

20180717_zaa_m160_011.jpg

H βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει τελειώσει με τα εντυπωσιακά δώρα της στους νεόνυμφους, πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, ακόμη. Έχωντας ήδη δώσει στον εγγονό της και τη σύζυγό του το York Cottage στο Sandringham ως γαμήλιο δώρο, η βασίλισσα τους έδωσε ακόμα ένα σπίτι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το συγκεκριμένο σπίτι είναι το Adelaide Cottage, το οποίο βρίσκεται στο κτήμα του Windsor Castle. Η πηγή της Daily Mail αναφέρει πως η βασίλισσα Ελισάβετ "προσέφερε την κατοικία Grade II στους νεόνυμφους ως δώρο." Η πηγή ισχυρίζεται, επίσης, πως το ζευγάρι το είδαν, τους άρεσε και θα μετακομίσουν σύντομα.

Ενώ το παλάτι του Kensington δεν έχει σχολιάσει ακόμα τα νέα, μία πηγή είπε επίσης στη Daily Mail πως "Υπάρχουν επτά εισόδοι και εξόδοι από το Winsdor Castle οπότε οι νεόνυμφοι μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν χωρίς να ανησυχούν για τους φωτογράφους."

Ακόμα κι αν η Meghan έχει συνηθίσει να φωτογραφίζεται πλέον, το Adelaide Cottage ενδεχομένως να δώσει και στους δύο την ιδιωτικότητα που μπορεί να χρειάζονται. Ο προηγούμενος ένοικος της κατοικίας ήταν ο Group Captain Peter Townsend, τον οποίο όσοι έχουν δει τη σειρά The Crown, θα γνωρίζουν ως τον εραστή της πριγκίπισσας Margaret.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.