CELEBRITIES

O Michael Douglas μιλάει για τη μάχη που έδωσε ο γιος του με τα ναρκωτικά


The Jennettes

1 Αυγούστου 2018

20180624_zaa_a123_427.jpg

Ο Michael Douglas μίλησε για πρώτη φορά για τις «επίπονες και πολύ δύσκολες» μάχες που έδωσε ο γιος του, Cameron Douglas, τα τελευταία χρόνια. Ο πρωτότοκος του διάσημου ηθοποιού, πριν καταλήξει στη φυλακή για κατοχή ηρωίνης και διακίνηση μεθαμφεταμίνης το 2009, πάλεψε σκληρά να να απεξαρτηθεί από ναρκωτικές ουσίες.

«Έζησε έναν εφιάλτη. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να πω ότι πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση», δήλωσε ο σταρ στο Radio Times.

Ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος τον Αύγουστο του 2016, έχοντας εκτίσει την επταετή ποινή του. Σήμερα, είναι πατέρας της μικρής Lua Izzy. «Μας περιμένει μία ολόκληρη ζωή αγάπης και ολοκλήρωσης», είχε πει όταν εκείνη γεννήθηκε.

Φαίνεται πως η άφιξη της κόρης του στον κόσμο πραγματικά τον άλλαξε, κάνοντάς τον καλύτερο άνθρωπο. Όπως επιβεβαίωσε και ο Michael, έχει αρχίσει μία νέα, πολύ όμορφη εποχή για την οικογένειά Douglas. «Η Catherine είναι πολύ καλά, ο Dylan ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο, ο μεγαλύτερος γιος μου εργάζεται, με έκανε παππού, είναι τέλειο. Είμαι τόσο χαρούμενος», αποκάλυψε.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξής του, ο 73χρονος δε δίστασε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά της συζύγο του λέγοντας «Έχει ανοιχτεί σε αρκετούς τομείς. Έχει τη δική της επιχείρηση και εργάζεται στο QVC και είμαι δίπλα της να τη στηρίξω».

 

Gallery: Δείτε επίσης τις πιο υπέροχες εμφανίσεις της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.